• DEŇ SPOLOČENSKÝCH HIER

          • V rámci projektu "Hrdá škola" sa zapojíme dňa 31. 1. 2024, presne v deň polročného vysvedčenia k ostatným školám a strávime prvé dve hodiny vyučovania hraním spoločenských hier. Prosíme všetky triedy, aby sa zapojili! Prineste si v tento deň vhodné spoločenské hry, ktoré sú určené pre viacej hráčov a zažite vyučko  hravo, zábavne a súťaživo. Výber hier je na každej triede.

            Už v STREDU 31. 1. 2024 od 7.40 hráme!

                                                                                                                                                                    Mgr. Uhrovičová

             

          • Zapojili sme sa do projektu „HRDÁ ŠKOLA“

          • Tento školský rok sa škola zapojila do medzinárodného projektu „HRDÁ ŠKOLA“, kde je každý mesiac venovaný jednej aktivite – téme, ktorú sa snaží škola splniť a zároveň v nej súťažiť s ostatnými školami zapojenými do projektu. Cieľom projektu, je vzbudiť u žiakov  spoluprácu, kreativitu, súdržnosť.

            V mesiaci október sme sa zapojili do „SUIT-UP DAY“ (deň formálneho oblečenia).  Študenti prišli do školy  oblečení netradične - v rôznych róbach, či oblekoch. Väčšina študentov sa aktívne zapojila, vďaka čomu sme si mohli spraviť  aj veľa pekných fotografií a spríjemniť si deň v netradičnom oblečení.

            21. 11. 2023 sa naša škola zapojila opäť. Tentokrát témou bol „DEŇ BEZ BATOHOV“. Žiaci prišli do školy s kreatívnymi nápadmi, ako napr. helma na lyže miesto tašky, prenosná mraznička, posteľné návliečky na vankúš, detské vajíčko a mnoho ďalších kreatívnych batohov a tašiek. Počas dňa vládol na našich chodbách úžas, obdiv a smiech – občas aj pokrútenie hlavou, ale úsmev na tvárach.

            V mesiaci december bolo témou „UROB DOBRÝ SKUTOK“. Na našej škole prebehla peňažná zbierka „Otvor srdce, daruj knihu“ pre deti zo sociálne slabších rodín. Z vyzbieraných peňazí sa zakúpili knihy, ktoré naši žiaci išli pomôcť do  kníhkupectva zabaliť a deti  si ich našli pod vianočným stromčekom. Okrem toho počas „Noci v škole“ naši žiaci napiekli a ozdobili medovníčky pre seniorov a taktiež si pripravili predstavenie do špeciálnej školy. Taktiež sme si spríjemnili predvianočný čas tvorivými workshopmi „Santove dielničky“, kde sme pozvali aj seniorov zo zariadenia, aby sme im spríjemnili tento čas a spolu s nami si vytvorili krásne výrobky.

            Za  aktívnu účasť v tomto projekte všetkým študentom veľmi pekne ďakujeme! <3 a už teraz sa tešíme na ďalšie spoločné aktivity.

             

                                                                                               Mgr. B. Uhrovičová a Mgr. M. Šoltysová

                                                                                                          

          • Vianočné workshopy – SANTOVE DIELNIČKY

          • Tesne predtým, ako sme sa pobrali  do svojich domovov na vianočné prázdniny, sa škola  vo štvrtok 21. 12. 2023 ponorila do predvianočnej pracovnej atmosféry „Santových dielničiek“. Ochotní animátori a animátorky, členovia školského parlamentu a dobrovoľníci  sa stali v tento deň koordinátormi v jednotlivých dielničkách a v spolupráci s učiteľmi, zmenili triedy na pracovné dielničky,  priniesli vopred pripravené materiálne pomôcky a svojim slovom prispeli ku „škriatkovskej“ práci.

            Každý žiak si mohol vybrať iba jednu dielničku, kde strávil príjemné dopoludnie. Na výber boli Grinchovníky, Tri kabelky pre popolušku, Rozžiarme PAKU, Vianoce na blate, Škriatkovské dielne, Anjeli zleteli, V žiarivom lese, Miniatúrny vianočný stromček, S vôňou ihličia, Piplavé špagáty a Prišpendlené menovky.

            Počas tohto dňa k nám zavítali aj naši seniori so svojimi vnúčatami, ale aj seniori z DSS v Modre, aby v tvorivej atmosfére s nami strávili predvianočný čas.

            TENTO PROJEKT BOL REALIZOVANÝ VĎAKA GRANTU z NADÁCIE SPP, OZ PAKAMO a dobrovoľníkom zo SOŠ pedagogickej v Modre.

                        Veľká vďaka, že sa akciu podarilo výborne a hlavne bezproblémovo zrealizovať patrí VŠETKÝM KOORDINÁTOROM v jednotlivých dielničkách. Ešte raz im patrí veľká vďaka.

             

                                                                                               Mgr. Uhrovičová

      • Kontakty

        • Stredná odborná škola pedagogická, Sokolská 6, Modra
        • 033 6472577, mobil: 0915 753 008
        • Sokolská 6 900 01 Modra Slovakia
        • 162 787
        • 2020678693
        • Pracovné dni v čase 7.30 - 14.00
        • Školský internát patrí SOŠ vinársko-ovocinárskej. https://svosmo.edupage.org/a/o-skolskom-internate +421 33/6472580 klapka 36
        • Školská jedáleň patrí SOŠ vinársko-ovocinárskej. +421 33/6472580 klapka 13 E-mail: jozefizof@svosmo.sk
      • Prihlásenie

    !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '411489306809433'); fbq('track', 'PageView');