• (Ne) povinná literatúra s Lukášom Latinákom.

          • Deň 19. február 2024 bol pre našu školu výnimočným dňom. Svojou prítomnosťou nás totiž poctil známy slovenský herec a komik Lukáš Latinák, ktorý odohral predstavenie s názvom (Ne) povinná literatúra s Lukášom Latinákom.Predstavenie malo náučno-výchovný chararakter a takisto bolo mimoriadne vtipné a pútavé. Vtipné recitácie diel, ako napríklad : Slávy dcéra, Žltá ľalija či rôzne Smrekove a Hollého básne, sa prepájali s rôznymi ponaučeniami do života a alúziami na dnešnú dobu.Pána Latináka ocenili naše žiačky obrovským dlhotrvajúcim potleskom a domov si odniesli okrem skvelého kultúrneho zážitku aj autogram či spoločnú fotografiu s pánom Latinákom.                                                                                                                                     

                                                                                                                                                                    Mgr. Pavol Blaho

          • Beseda s Hanou Lasicovou

          • Dňa 6. februára 2024 k nám zavítala na besedu známa slovenská spisovateľka a scenáristka Hana Lasicová. Besedy sa zúčastnili študentky tretieho a štvrtého ročníka. Pani Lasicová nám najprv porozprávala niečo o sebe, akým spôsobom sa dostala k literárnej a scenáristickej práci a aký vplyv mal na jej život a detstvo fakt, že obaja jej rodičia sú známi umelci. Dôležitou súčasťou besedy bolo aj rozprávanie o jej otcovi, ktorým bol slávny slovenský herec, humorista, spevák a moderátor Milan Lasica. Mimoriadne pútavým a vtipným spôsobom porozprávala študentkám, ako vznikla dvojica Lasica - Satinský, aké boli začiatky ich umeleckého pôsobenia, ktoré umelecké smery inšpirovali ich známe humoristické dialógy. Dvojica L + S je totižto súčasťou maturitných zadaní zo slovenského jazyka a literatúry, takže beseda mala aj didaktický charakter. Počas besedy študentky kládli zaujímavé, podnetné a miestami aj vtipné otázky do diskusie, pani Lasicová na všetky milo a s úsmevom odpovedala, za čo si v závere vyslúžila obrovský potlesk.Ďakujem všetkým za pomoc pri organizácii tejto akcie a verím (e) , že p. Lasicová sa k nám ešte určite niekedy rada vráti :-)

                                                                                                                                                                    Mgr. Pavol Blaho

          • Séria workshopov z informatiky od Aj Ty v IT

          • Ako sa zorientovať vo svete hoaxov a dezinformácii si vyskúšali niektoré dievčatá z II.CLV triedy dňa 30.1.2024 pod dohľadom lektorov z občianskeho združenia Aj Ty v IT.

            Naučili sa hodnotiť informačné zdroje, rozlišovať hoax a nepravdivé informácie od tých overených a spoľahlivých. Druhá časť workshopu sa konala dňa 13.2.2024 s témou Ako sa naučiť efektívne vyhľadávať informácie a pracovať s elektronickými zdrojmi.

            Naučili sa, ako efektívne vyhľadávať informácie k referátu, seminárnej alebo ročníkovej práci. Využívali jednotlivé typy tradičných a najmä elektronických informačných zdrojov, vyhľadávali, analyzovali, hodnotili a spracovávali informácie z nich.

            Veríme, že aj táto séria workshopov pomôže získať dôležité digitálne zručností a pripraví naše študentky na pracovný svet budúcnosti.

             

            Ďakujeme lektorom z Aj Ty v IT za realizáciu workshopov na našej škole.

            Kabinet INF

             

          • Workshop v Národnej banke Slovenska

          • Neformálne vzdelávanie na tému „Príjem a práca“ absolvovali študentky z II.B triedy v stredu 7.2.2024 v Bratislave. Jeho cieľom bolo priblížiť svet práce a peňazí zážitkovým a interaktívnym spôsobom.

            Počas vzdelávania si študentky vyskúšali rolu svojho preferovaného povolania, za ktorú získali mzdu. Naučili sa orientovať v  pojmoch superhrubá, hrubá a čistá mzda a dozvedeli sa o základoch daňovo-odvodového systému na konkrétnych príkladoch zo Slovenska i zo zahraničia.Vzdelávací program v trvaní 180 minút ponúkol lepšie pochopiť súvislosti medzi svojimi záujmami a silnými stránkami v kontexte výberu budúceho povolania.

             

            Veľké ďakujeme patrí koordinátorke vzdelávania - pani Beáte Bučkovej za sprostredkovanie a lektorovi Jánovi Sedlákovi za realizáciu vzdelávania.

                                                Mgr. Šoltysová a Mgr. Uhrovičová

             

          • DEŇ SPOLOČENSKÝCH HIER

          • V rámci projektu "Hrdá škola" sa zapojíme dňa 31. 1. 2024, presne v deň polročného vysvedčenia k ostatným školám a strávime prvé dve hodiny vyučovania hraním spoločenských hier. Prosíme všetky triedy, aby sa zapojili! Prineste si v tento deň vhodné spoločenské hry, ktoré sú určené pre viacej hráčov a zažite vyučko  hravo, zábavne a súťaživo. Výber hier je na každej triede.

            Už v STREDU 31. 1. 2024 od 7.40 hráme!

                                                                                                                                                                    Mgr. Uhrovičová

             

          • Zapojili sme sa do projektu „HRDÁ ŠKOLA“

          • Tento školský rok sa škola zapojila do medzinárodného projektu „HRDÁ ŠKOLA“, kde je každý mesiac venovaný jednej aktivite – téme, ktorú sa snaží škola splniť a zároveň v nej súťažiť s ostatnými školami zapojenými do projektu. Cieľom projektu, je vzbudiť u žiakov  spoluprácu, kreativitu, súdržnosť.

            V mesiaci október sme sa zapojili do „SUIT-UP DAY“ (deň formálneho oblečenia).  Študenti prišli do školy  oblečení netradične - v rôznych róbach, či oblekoch. Väčšina študentov sa aktívne zapojila, vďaka čomu sme si mohli spraviť  aj veľa pekných fotografií a spríjemniť si deň v netradičnom oblečení.

            21. 11. 2023 sa naša škola zapojila opäť. Tentokrát témou bol „DEŇ BEZ BATOHOV“. Žiaci prišli do školy s kreatívnymi nápadmi, ako napr. helma na lyže miesto tašky, prenosná mraznička, posteľné návliečky na vankúš, detské vajíčko a mnoho ďalších kreatívnych batohov a tašiek. Počas dňa vládol na našich chodbách úžas, obdiv a smiech – občas aj pokrútenie hlavou, ale úsmev na tvárach.

            V mesiaci december bolo témou „UROB DOBRÝ SKUTOK“. Na našej škole prebehla peňažná zbierka „Otvor srdce, daruj knihu“ pre deti zo sociálne slabších rodín. Z vyzbieraných peňazí sa zakúpili knihy, ktoré naši žiaci išli pomôcť do  kníhkupectva zabaliť a deti  si ich našli pod vianočným stromčekom. Okrem toho počas „Noci v škole“ naši žiaci napiekli a ozdobili medovníčky pre seniorov a taktiež si pripravili predstavenie do špeciálnej školy. Taktiež sme si spríjemnili predvianočný čas tvorivými workshopmi „Santove dielničky“, kde sme pozvali aj seniorov zo zariadenia, aby sme im spríjemnili tento čas a spolu s nami si vytvorili krásne výrobky.

            Za  aktívnu účasť v tomto projekte všetkým študentom veľmi pekne ďakujeme! <3 a už teraz sa tešíme na ďalšie spoločné aktivity.

             

                                                                                               Mgr. B. Uhrovičová a Mgr. M. Šoltysová

                                                                                                          

          • Vianočné workshopy – SANTOVE DIELNIČKY

          • Tesne predtým, ako sme sa pobrali  do svojich domovov na vianočné prázdniny, sa škola  vo štvrtok 21. 12. 2023 ponorila do predvianočnej pracovnej atmosféry „Santových dielničiek“. Ochotní animátori a animátorky, členovia školského parlamentu a dobrovoľníci  sa stali v tento deň koordinátormi v jednotlivých dielničkách a v spolupráci s učiteľmi, zmenili triedy na pracovné dielničky,  priniesli vopred pripravené materiálne pomôcky a svojim slovom prispeli ku „škriatkovskej“ práci.

            Každý žiak si mohol vybrať iba jednu dielničku, kde strávil príjemné dopoludnie. Na výber boli Grinchovníky, Tri kabelky pre popolušku, Rozžiarme PAKU, Vianoce na blate, Škriatkovské dielne, Anjeli zleteli, V žiarivom lese, Miniatúrny vianočný stromček, S vôňou ihličia, Piplavé špagáty a Prišpendlené menovky.

            Počas tohto dňa k nám zavítali aj naši seniori so svojimi vnúčatami, ale aj seniori z DSS v Modre, aby v tvorivej atmosfére s nami strávili predvianočný čas.

            TENTO PROJEKT BOL REALIZOVANÝ VĎAKA GRANTU z NADÁCIE SPP, OZ PAKAMO a dobrovoľníkom zo SOŠ pedagogickej v Modre.

                        Veľká vďaka, že sa akciu podarilo výborne a hlavne bezproblémovo zrealizovať patrí VŠETKÝM KOORDINÁTOROM v jednotlivých dielničkách. Ešte raz im patrí veľká vďaka.

             

                                                                                               Mgr. Uhrovičová

          • Besiedky v modranských MŠ

          •     Súčasťou pedagogickej praxe v MŠ nie sú len výstupy žiačok s deťmi, ale aj prezentácia  umeleckých zručností ( recitačných, speváckych, pohybových) získaných v škole.  V predvianočnom období je zvykom potešiť najmenších v MŠ mikulášskou či vianočnou besiedkou, ktorú pre deti pripravujú naše študentky praxe počas hodín tvorivej dramatiky a to nacvičovaním detských rozprávok, ktoré sú u detí veľmi obľúbené. Rozprávkové príbehy sú aj častokrát študentkami vymyslené.                                                                                                                                          Je milé pozorovať detského diváka ako reaguje na rozprávkový príbeh – smeje sa, chce pomôcť, tlieska, spieva si.... A verte, že  aj tento rok tomu nebolo inak. Reakcia detí  je vždy úprimná a pravdivá. Potešiť nejedno detské srdiečko  v tomto predvianočnom čase je vždy kúzelné. Verím, že tradícia rozprávok, príbehov bude pokračovať i naďalej, pretože najväčšou odmenou pre naše študentky a zároveň i  budúce učiteľky sú rozžiarené detské očká, vykúzlený úsmev na ich perách a radostný potlesk v závere rozprávky  od detí  i pani učiteliek.                                                                                                                                  Touto cestou patrí i poďakovanie kolegyniam  –Mgr.  I. Sečanskej, Mgr. B. Belákovej za trpezlivosť a usmerňovanie študentiek počas nácviku, tvorbu scény a kostýmov.

            Mikulášske besiedky boli realizované v MŠ – Kalinčiakova (3.B), Vajanského (3.B), Sládkovičova (3.A)

            Vianočné besiedky boli realizované v MŠ – SNP (3.C), Kráľová (3.B), Kalinčiakova(3.A)

                                                                                                                                                       Mgr. Katarína Badinková

          • Návšteva vianočných trhov vo Viedni.

          •   Adventný čas sme si v pondelok 11.12.2023 spríjemnili návštevou vianočných trhov vo Viedni. Zastavili sme sa pri najznámejších pamiatkach ako Katedrála svätého Štefana, Hofburg, Rakúske národné divadlo či  Rakúsky parlament. Samozrejme, že sme neobišli ani  trhy pri starej radnici. Vo viac ako 100 stánkoch si tu môžte nakúpiť suveníry, čokoládové pochúťky nevšedných tvarov, drevené hračky, vianočné ozdoby, prírodnú kozmetiku a samozrejme aj vychýrený punč či tradičné rakúske dobroty. Domov sme sa vrátili plní zážitkov a dobrej nálady.

                                                                                                                                                          Mgr. Maroš Jakim

          • Nové číslo školského časopisu

          • Predstavujeme vám nové číslo Pakárskeho echa, školského časopisu, ktorý vydávame v rámci krúžkovej činnosti. Ak ste zvedaví na to, čo je nové a na zaujímavosti zo školského sveta, číslo nájdete vo svojej kmeňovej učebni.

             

                                                                                                                                                                      Vaše redaktorky

          • Projekt "Pamätáte sa ešte?"

          •    Spoločná práca žiačok na projekte s názvom ,,Pamätáte sa ešte?" bola rozdelená na štyri etapy. Náš tím tvorili štyri žiačky : Pavlína Rybnikárová a Anna Nádašská z 3. B, Ivana Macková z 3.CLV a Zuzana Bokesová z 2.CV. Výsledným produktom činnosti týchto žiačok bolo vytvorenie študijného materiálu vo forme leporela. Žiačky postupovali po etapách. Prvou etapou bolo vytvorenie príbehu pre samotný obsah leporela. Túto časť mala na starosť Pavlína Rybnikárová, ktorá napísala príbeh inšpirovaný skutočnou udalosťou v jej rodine. Gramatická a štylistická úprava textu bola v réžii Zuzany Bokesovej. Tretiu etapu tvorila kompozičná a ilustračná časť leporela, mala ju na starosti Anna Nádašská. Záverečná fáza spočívala v spojení celého leporela dokopy a takisto aj v rozložení ilustrácií a textu. Túto časť mala na starosť Ivana Macková.

                                                                                                                                                                    Mgr. Pavol Blaho

          • Ako sme nazreli do „bajzovských“ zákutí a objavili utajený príbeh mladého BAJZU

          • V stredu podvečer 13.12.2023, práve na Luciu, v rámci adventnej akcie Prechádzky labyrintom literatúry sa 15 nadšencov spolu  so svojimi vyučujúcimi I. Sečanskou a  M. Pukančíkovou ocilo v zborovej miestnosti evanjelickej fary  spolu so spisovateľkou prekladateľkou  Evou Maliti Fraňovou, ktorá nám predstavila svoj nový román TAJOMSTVÁ MLADÉHO BAJZU. Práve ON je fiktívnym príbehom zrodu prvého slovenského románu Príhody a skúsenosti mladíka Reného,  ktorý napísal katolícky kňaz a spisovateľ Jozef Ignác Bajza vo vlastnom jazyku „bajzovčine“ (poslovenčenej češtine).

                Od samotnej autorky – literárnej historičky sme sa dozvedeli, že históriu vzniku tohto románu nepoznajú ani literárni odborníci a ona sama sa rozhodla utkať celý príbeh podľa vlastnej fantázie. Samozrejme, so zachovaním známych historických reálií a udalostí.  Príbeh mladého Bajzu sa snažila tvorivo zrekonštruovať a po svojom napísať,  pričom dej situovala do obdobia ešte pred napísaním jeho románu a odohráva sa vo Viedni, kde Bajza študoval na Pazmáňovom kolégiu.

                Predstavila nám JOŽA (ako Bajzu vo svojej knihe volá) nie ako seriózneho katolíckeho kňaza a spisovateľa, tak ako ho poznáme z učebníc, ale ako vnímavého, hoci nie veľmi disciplinovaného študenta - rebela, ktorého nečakané zážitky a inšpirácie podnecujú k písaniu a napokon mu otvoria cesty k napísaniu prvého slovenského románu. Zaujalo nás i to, že do čisto mužského sveta katolíckych duchovných autorka vsunula aj ženský prvok, pretože jednou z postáv, ktorá privedie Joža k písaniu bola i postava dievčaťa Renáty (v skutočnosti Ruženy).

                Ak chceš rozlúsknuť viac tajomstiev zo života mladého Bajzu siahni po tomto zaujímavom diele... A dúfam, že tí, ktorí s nami boli nebudú mať problém s maturitnou otázkou Bajza a prvý slovenský román.

                                                                                                                                                               Mgr. Iveta Sečanská

          • "DofE pre všetkých"

          • Tento rok sa naša škola úspešne zapojila do žiadosti Individuálnych dotácií z rozpočtu BSK. Naša žiadosť s názvom "Dofe pre všetkých" bola medzi úspešnými a vďaka finančnej podpore 1000€ od BSK sme mohli nakúpiť stany, samonafukovacie karimatky a plynový varič pre jeden celý expedičný tím. Aj vďaka tejto podpore sa nám podarí úspešnejšie realizovať projekt DofE a s ním spojené expedície." 
                                                                                                                                                                       Mgr. Ján Belák

          • Mikuláš v Špeciálnej ZŠ Vajanského v Modre

          • Už sa stalo tradíciou, že naši animátori opäť potešili deti zo Špeciálnej základnej školy na Vajanského ulici v Modre. Mikuláš so svojimi pomocníkmi vyčarili svojim tancom na ich tvárach nejeden úsmev. Študenti odboru AVČ z 3.CLV (Miška, Rebeka, Kika R., Mia a Šimon), 1.CL (Adam a Samuel) a Mikuláš z 3.CLV odboru VOČ (Kika J.) boli radi, že sa deti nebáli a aby si zaslúžili plyšovú hračku a sladkú odmenu, recitovali a spievali odušu 😊

            Veľká vďaka patrí aj všetkým našim študentom, ktorí sa zapojili do zbierky plyšových hračiek a prispeli tak ku krásnej vianočnej atmosfére.

            Sme radi, že sa táto tradícia ujala a tešíme sa na Mikuláša aj budúci rok...                                                                                      

                                                                                                                                                           Mgr. Soňa Trojanovská

          • Informatická súťaž iBobor

          • Dňa 7. a 9. 11. 2023 súťažilo v informatickej súťaži iBobor na našej škole 13 študentov. 11 študentov našej školy si zmeralo sily v kategórii Junior (1. a 2. ročník SŠ) a dve študentky v kategórii Senior (3. a 4. ročník SŠ). Lenka Nogová sa v rámci celého Slovenska umiestnila v 85,09-tom percentile a predbehla tak 85,09 percent súťažiacich vo svojej kategórii. Mirka Petrášová sa v rámci celého Slovenska umiestnila v 78,02-tom percentile, predbehla tak 78,02 percent súťažiacich. K úspešným riešiteľkám im chýbali iba dva body, napriek tomu srdečne blahoželáme! 

            Mgr. M. Šoltysová a Mgr. B. Uhrovičová

             

          • Mysli kriticky a zdieľaj bezpečne!

          • Je nevyhnutné, aby si mladí ľudia v dnešnej dobe popri používaní informačných

            technológií uvedomovali aj hrozby, ktoré z nich pramenia. Preto dňa 22. 11. 2023 sa naši študenti prvých a tretích ročníkov zúčastnili workshopov s odborníkmi zo Cyber4kids. Zamerali sa na témy: Mysli kriticky, Mediálna gramotnosť a Zdieľaj bezpečne (kyberšikana). Neformálnym prístupom, hravou formou a diskusiou si získali našich študentov a spolu objavovali základné princípy bezpečnosti online. Neverme dezinformáciám a hoaxom okolo nás a myslime kriticky!

            Za realizáciu workshopov ďakujeme lektorom zo Cyber4kids a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

             

            Mgr. B. Uhrovičová a Mgr. M. Šoltysová

          • Reťazové sprevádzanie historickým centrom Trnavy

          •   Vo štvrtok 23.11.2023 si animátori z 3.CLV triedy vyskúšali úlohu sprievodcov. Pripravili si reťazové sprevádzanie po kultúrno-historických pamiatkach Trnavy. Navzájom si predstavili známe i menej známe pamiatky, zamerali sa nielen na historické fakty, ale aj na zaujímavosti a legendy, ktoré sa k nim viažu. Na vlastné oči sa presvedčili, že Trnava je právom nazývaná Malý Rím. Obdivovali monumentálnu krásu Katedrály sv. Jána Krstiteľa a Dómu sv. Mikuláša, no zaujali ich aj zrekonštruované hradby a komplex budov pôvodnej Trnavskej univerzity. Svojej úlohy sa zhostili veľmi dobre a navzájom si pripravili pútavý a poučný program.

                                                                                                                                                       Mgr. Alžbeta Strakošová.

          • Symbióza módy a tanca.

          •    Takto by sa dal nazvať balet v Slovenskom národnom divadle –Fashion Ballet ´23, ktorého sme sa 21.11.2023 zúčastnili. Po dramaturgickom úvode, kde nás oboznámili so zákulisnými informáciami a príbehmi, ktoré choreografi pretavili do tanca, sme sa tešili na 4 miniatúry krásneho baletu s dokonalými kostýmami. Celé predstavenie bolo doplnené videami predstavujúcimi choreografov a dizajnérov pracujúcich na danej miniatúre. Začalo sa tanečným dielom Inside out, ktoré pripomína tragédiu zo Zochovej ulice hudbou, témou a prevedením.  Pokračovalo sa dynamickou tanečnou módnou prehliadkou  Chic Noir, ďalej dielom Clique s pestrofarebnými kostýmami ušitými z dizajnérskej látky  a záver patril autorskému manifestu BezsLovE nabádajúcemu k tolerancii a spomienke na udalosti z bratislavskej Teplárne.  Každý z návštevníkov si našiel „to svoje“ či v tanečnej, hudobnej zložke, alebo v kostýmovom prevedení.  A že sa dá balet spojiť  aj s humorom dokázali na pódium padajúce nákupné tašky s oblečením alebo predĺžená neposlušná ruka. No priznajte sa, komu tieto scénky nastavili zrkadlo? J  Ďakujem kolegynkám Mgr. Sečanskej a Mgr. Šoltysovej za pomoc pri sprevádzaní žiakov.

            Mgr. Martina Pukančíková

          • Knižný veľtrh BIBLIOTÉKA, PEDAGOGIKA 2023

          • „Tak veľa kníh a tak málo času.” (Frank Zappa)

             

            Medzinárodný knižný veľtrh Bibliotéka, Pedagogika tento rok priniesol do Incheby domácu aj zahraničnú literárnu tvorbu, knižné novinky, a tiež aj bohatý sprievodný program pre deti a dospelých.

            V poradí 30. ročník podujatia odprezentoval  vyše 100 vystavovateľov zo Slovenska, Česka, Poľska, Rumunska a z Ukrajiny. Súbežná výstava vzdelávania a didaktickej techniky Pedagogika zasa učebné pomôcky, vďaka ktorým môže byť každá škola hrou.

            Počas sprievodných programov sa na piatich literárnych pódiách vystriedalo viacero spisovateľov a vydavateľstiev so svojimi knižnými novinkami. Medzi nimi bestsellerová autorka Gabriela Futová, či Braňo Jobus na pódiu vydavateľstva SLOVART v jedinečnom predstavení plnom humoru a hudby alebo obľúbený Hugo Sníček - spevák, moderátor a zabávač, ktorého poznajú všetky deti z detskej televízie TV Jojko, a pri ktorom sa nebavili iba deti, ale aj naše žiačky - N. Oškerová, L. Pakanová, V. Podmarejská, S. Suchánová a S. Kellnerová.

                Súčasťou tohtoročného veľtrhu sme sa stali aj my - 90 žiakov z tried II.A, II.B, II.CLV III.B a ich slovenčinári PaedDr. A. Herceg, Mgr. I. Sečanská, Mgr. M. Pukančíková a Mgr. P. Blaho.

            Nadšenci literatúry a čítania sa z veľtrhu zásobili na nasledujúce dlhé zimné večery novinkami, ale aj staršími publikáciami. Každý si odniesol knihu, ktorá mu „sadla“, či si vypočul diskusie o literárnej tvorbe súčasných slovenských spisovateľov alebo sa len tak pobavil. My sme si čarovnú knižnú atmosféru z podujatia užili a vy si ju môžete vychutnať z našich „foto“.

                                                                                                             Mgr. I. Sečanská a Mgr. M. Pukančíková

             

          • „Deň župných škôl BSK“

          •   Tak ako po minulé roky, aj tento rok sme prezentovali našu školu na akcii „Deň župných škôl BSK“ v Bory Mall. Hneď od rána prichádzalo do nášho stánku množstvo záujemcov o štúdium na našej škole. Poskytli sme im potrebné informácie, odniesli si informačný leták a tak isto aj upomienkové predmety. Tento rok sa naša škola prezentovala aj programom na pódiu, kde naše žiačky Justína Matalíková, Dominika Šáleková, Ema Harnúšková, Aneta Janíčková a Veronika Kaňovská zahrali a zaspievali rôzne piesne. Za prípravu ďakujeme kolegyni Mgr. Silvii Oškerovej. Tiež ďakujeme žiačkam Vanese Nivnicke, Diane Petrovej a Bibiane Hrivňákovej za pomoc pri oslovovaní potencionálnych záujemcov a reprezentovaní školy v stánku.

              Na záver patrí vďaka kolegom a kolegyniam Mgr. Marošovi Jakimovi, Mgr. Barbore Belákovej, Mgr. Jánovi Belákovi, Mgr. Ivete Sečanskej a Mgr. Alexandrovi Heldovi, ktorí pomohli s prípravou a prezentovaním našej školy na akcii. 

             

    • Kontakty

      • Stredná odborná škola pedagogická, Sokolská 6, Modra
      • 033 6472577, mobil: 0915 753 008
      • Sokolská 6 900 01 Modra Slovakia
      • 162 787
      • 2020678693
      • Pracovné dni v čase 7.30 - 14.00
      • Školský internát patrí SOŠ vinársko-ovocinárskej. https://svosmo.edupage.org/a/o-skolskom-internate +421 33/6472580 klapka 36
      • Školská jedáleň patrí SOŠ vinársko-ovocinárskej. +421 33/6472580 klapka 13 E-mail: jozefizof@svosmo.sk
    • Prihlásenie

!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '411489306809433'); fbq('track', 'PageView');