• Hawaii Sport Party

          • Po úspešnom plaveckom kurze sa v pondelok 27.6.2022 konala na kúpalisku v Modre after party v štýle HAWAII. Tento deň bol zameraný na špotrové výkony v bazéne a na pláži. Pre žiakov všetkých ročníkov pripravili naše telocvikárky p. uč. Fázik a Kosáková zábavno-športový program plný súťaží ako SUCHÝ UTERÁK, ČAŠNÍK VO VODE, PIŠTOĽNÍCI , OPITÝ HAVAJČAN, WELCOME DRINK, VODNÁ BOMBA či BEH PO HORÚCOM PIESKU. Samozrejme sme mysleli aj na žiakov, pre ktorých šport nie je silnou stránkou a tak sa mohli zapojiť do súťaže o najlepší havajský dresscode či najkrajší vejár našej párty. 

            Umiestnenie v športových súťažiach:

            1. miesto - 3.CLV

            2. miesto - 3.B

            3. miesto - 1.A

             

            Najlepší dresscode:

            1. miesto - Tamara Hulíková (3.CLV)

            2. miesto - Alexandra Žáčiková (2.A)

            3. miesto - Laura Kapucianová (1.A)

             

            Najlepší vejár - Ema Kavčiaková (3.B)

             

            Po kúpalisku sme sa zhromaždili na školskom dvore, kde pre všetkých účastníkov bolo pripravené občerstvenie, ktoré zabezpečili p. uč. Kuznecovova, Kotásková, Štancelová, Mičunková a Strakošová.

             

            Ďakujeme všetkým kolegom a vedeniu za účasť a pomoc, BSK za finančný príspevok a taktiež všetkým žiakom, ktorí si prišli užiť záverečné dni školského roku 2021/2022.

             

            Fázik, Kosáková

          • Plavecký kurz

          • V dňoch 20.-24.06.2022 sa naši prváci a niekoľko tretiakov zúčastnilo plaveckého kurzu vo Vincovom lese v Sládkovičove.
            Počas piatich dní si viac ako 80 študentov našej školy zdokonaľovalo techniku niekoľkých plaveckých štýlov, ako sú napríklad prsia, kraul, znak, či absolvovalo množstvo hier vo vode, ktoré budú môcť uplatniť neskôr v praxi so svojími zverencami. Okrem praktickej časti sprevádzali náš kurz aj teoretické prednášky o pravidlách správania sa pri a vo vode, prevencia pred topením a utopením sa, ale aj to, ako pomôcť topiacemu sa, či to ako zorganizovať kurz v prírode. Niektorí zdatnejší plavci si dokonca vyskúšali aj nie ľahkú záchranu topiaceho sa v bazéne. Vo večerných hodinách bol plavecký kurz obohatený o kultúrno-zábavný program ktorý si pre nás pripravili žiaci všetkých tried prvého ročníka. Vedomostné kvízy, úlohy preverujúce telesnú zdatnosť a iné aktivity, ktoré si pre nás pripravili, pobavili nie len študentov, ale aj pedagógov. Touto cestou by sme chceli poďakovať študentom za ich aktívnu účasť na plaveckom výcviku a skvelý program. Veľká vďaka patrí aj všetkým učiteľom, ktorí sa kurzu zúčastnili, či kurz pripravili a vymenili tak na týždeň svoje rodiny a komfort aby sa mohli postarať o viac ako 80 študentov.
             

            Všetkým ešte raz ďakujeme a prajeme pekné leto 😊

      • Kontakty

        • Stredná odborná škola pedagogická, Sokolská 6, Modra
        • 033 6472577, mobil: 0915 753 008
        • Sokolská 6 900 01 Modra Slovakia
        • 162 787
        • 2020678693
        • Pracovné dni v čase 7.30 - 14.00
        • Školský internát patrí SOŠ vinársko-ovocinárskej. https://svosmo.edupage.org/a/o-skolskom-internate +421 33/6472580 klapka 36
        • Školská jedáleň patrí SOŠ vinársko-ovocinárskej. +421 33/6472580 klapka 13 E-mail: jozefizof@svosmo.sk
      • Prihlásenie

    !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '411489306809433'); fbq('track', 'PageView');